Nyhetsbrev

Vill du få Förvaltarbrevets nästa nyhetsbrev skickat direkt till din inkorg? I så fall, skriv in din e-postadress i formuläret till höger eller längst ned på den här sidan.

Vi skickar ut veckovisa nyhetsbrev som hjälper dig att investera bättre genom att följa de viktigaste händelserna från de bästa investerarna.

Månadsbrevet är en sammanställning av månadens portföljaktiviteter från de investerare vi följer. En sammanfattning av vilka aktier Sveriges bästa investerare har köpt eller rekommenderat under den gångna månaden.

Om du är någon som letar efter nya investeringsideér genom att studera andra topp investerares portföljer – men känner dig överväldigad av att följa 20 + månadsbrev, intervjuer och artiklar för att hålla dig uppdaterad – då är Förvaltarbrevets månadsuppdatering något för dig.

Varje Fredag skickar vi också ut ett veckobrev som vi kallar för Fredagsfyran. En lista med det bästa innehållet vi samlat på oss från den gångna veckan i sammanfattat format. Här presenterar vi intressanta aktier, läsvärda artiklar, tankeställande böcker, podcast vi uppskattat, spännande nyheter, smarta tweets, samt annan matnyttig information vi tror att du kommer uppskatta.

Du kan läsa våra nya texter genom att besöka hemsidan – eller bättre, prenumererar och bli påmind via e-post varje gång vi publicerar ett nytt utskick.

Förvaltarbrevet direkt till din inkorg

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.