Nyhetsbrev

Uppdaterad:

Hej och välkommen hit! Jag är både tacksam och glad över att du visat intresse av att följa Förvaltarbrevet. Om du vill prenumerera på mina utskick gör du det enklas genom att skriva in din e-post i formuläret som ligger till höger om du sitter vid en dator och längre ner om du sitter vid en mobil eller padda.

Jag kommer med jämna – eller ojämna – mellanrum att publicera uppdateringar med spännande iakttagelser om börsen i allmänhet, specifika aktier i synnerhet. Ni som prenumererar får ett mail vid varje publiceringstillfälle.

Vem är jag som skriver Förvaltarbrevet? Jag heter David, är bosatt i Stockholm, håller en B.Sc. från Handelshögskolan i Göteborg och har varit fascinerats av börsen i snart ett decennium.

Tack igen för visat intresse för Förvaltarbrevet – jag tar ingen av er för givet och är tacksam verkligen tacksam för varje läsare!

Hälsningar från,

David

Foto av författare
Joakim Ryttersson har mångårig erfarenhet bakom sig vad gäller investeringar i aktier, fonder och andra värdepapper. Joakim vill via denna hemsida sprida kunskap om investeringar och vad man ska tänka på för att bli en bättre investerare.

Vill du få nyhetsbrev?

Vi kommer inte att spamma dig. Du kommer endast få mail när vi har något riktigt intressant och värdefullt att erbjuda.