Användarvillkor

Uppdaterad:

💡 Några snabba tips innan du läser:
Det är helt kostnadsfritt att öppna konton hos alla aktörerna nedan.

Handla aktier, fonder & mycket mer
- Avanza.se & Nordnet.se - Utnyttja båda deras gratis courtage-erbjudanden för nya kunder.
- Levler.se - Ny svensk utmanare till Avanza & Nordnet med ISK & gratis courtage för alla fram till 2025-03-31
- Etoro.com/sv - alltid 0 kr i courtage på aktiehandel, oavsett kontots storlek. Etoro erbjuder även "copytrading" samt handel i valutor, CFD:s, index, råvaror osv både med & utan hävstång.

Roliga & bra "alternativa" investeringar
- Savelend.se - låna ut pengar till privatpersoner & företag mot en fin ränta. (Minsta insättning = 500 kr).
- Sigmastocks.se - Starta ett ISK konto & låt Sigmastocks aktierobot välja ut aktier åt dig & förvalta aktieportföljen med hjälp av algoritmer. (Minsta insättning = 1 kr).

Allt material som publiceras på denna webbplats tillhandahålls och ägs av företaget Hojjo Sverige AB med organisationsnummer 559122-2780. Du lämnar ditt samtycke genom att besöka denna webbplats och acceptera våra villkor. Du som inte vill acceptera våra villkor bör istället avstå från att använda denna webbplats.

Hemsidans syfte

Vi har som syfte att kostnadsfritt dela med oss av information om investeringar rörande börs, aktier, fonder och andra värdepapper. Vi vill genom våra guider hjälpa våra besökare att fatta bättre beslut i sina kommande och även pågående investeringar.

Genom att samarbeta direkt med företag och annonsnätverk kan vi skapa relevant annonsering till artiklarnas innehåll. Vi kan genom spårbara länkar på hemsidan se ifall våra samarbetspartners fått nya kunder och på detta sätt få ersättning för vårt arbete.

Personuppgifter

Vi på hemsidan forvaltarbrevet.com lagrar aktivt inte några personuppgifter. De tjänster som vi rekomederar i våra artiklar har ingen koppling till denna webbplats. Det är respektive företag som är ansvarig över hur dina personuppgifter hanteras efter att du som besökare inkommit ifrån vår webbplats. Vi utför själva inga kreditupplysningar eller insamling av information av dig som besökare.

Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter i vår integritetspolicy.

Frånsägande av ansvar

Den information som finns att tillgå på forvaltarbrevet.com bör inte användas fullständigt för att fatta viktiga beslut som påverkar din ekonomi och ditt liv. Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera informationen på denna webbplats med korrekt och välskriven information inom olika typer av investeringar och tjänster. Vi kan dock inte garantera att vår information är helt korrekt upprättad över hela webbplatsen.
Felaktiga uppgifter kan finnas inom exempelvis lagkrav, räntor, regler eller att våra samarbetspartners har ändrat viss information utan vår vetskap. Det kan också finnas skrivfel, eller att någon annan yttre påverkan leder till att informationen är felaktig.

Allt som laddas ner från hemsidan, eller någon annan hemsida som du länkats vidare till, sker efter eget gottfinnande och på egen risk. Du är ensam ansvarig för eventuell åverkan på ditt datasystem eller förlust av data som orsakats av en nedladdning. 

  • Du som laddar ner någon från sidan gör detta på egen risk och efter eget ansvarstagande över ifall uppgifterna är korrekta. Detta kan exempelvis vara juridiskt nedladdningsbarra mallar.
  • Du är också själv ansvarig över hur du väljer att använda de tjänster vi länkar till. Det kan exempelvis vara att du väljer att öppna ett konto på Avanza.se och börjar använda deras tjänster.

Länkar till externa hemsidor

Forvaltarbrevet.com innehåller både vanliga länkar och sponsrade till andra hemsidor. Länkarna använder vi som en service till att rekommendera bra tjänster på nätet. Dessa länkar vi tipsar om hanteras av tredje part. Det är viktigt att du som besökare förstår att företaget Hojjo Sverige AB (ägare av denna webbplats) inte ansvarar för innehållet och de tjänster som erbjuds på de hemsidor vi länkar till. Vi uppmanar att du läser användarvillkor, policy, cookie hantering och andra villkor på varje ny hemsida du besöker.

Ändring av våra användarvillkor

Du är själv skyldig att vara uppdaterad över våra gällande användarvillkor som kan ändras över tid.

Användarvillkoren ändrades senast: 2021-07-29

Foto av författare
Joakim Ryttersson har mångårig erfarenhet bakom sig vad gäller investeringar i aktier, fonder och andra värdepapper. Joakim vill via denna hemsida sprida kunskap om investeringar och vad man ska tänka på för att bli en bättre investerare.

Tips på bra hemsidor där det är helt gratis att öppna konton:
1. Etoro.com/svHandla aktier helt utan courtage, valutor, råvaror osv både med och utan hävstång.
2. Avanza.se | Erbjuder gratis courtage för nya kunder.
3. Levler.se | Ny svensk "Avanza-utmanare" med ISK & gratis courtage för alla fram till 2025-03-31
3. Savelend.se | Agera bank & låna ut pengar till privatpersoner mot en fin ränta.
4. Sigmastocks.se | Öppna ISK-konto & låt deras aktierobot välja ut aktier åt dig med hjälp av algoritmer.

Vill du få nyhetsbrev?

Vi kommer inte att spamma dig. Du kommer endast få mail när vi har något riktigt intressant och värdefullt att erbjuda.