Om oss

💡 Några snabba tips innan du läser:
Det är helt kostnadsfritt att öppna konton hos alla aktörerna nedan.

Handla aktier, fonder & mycket mer
- Avanza.se & Nordnet.se - Utnyttja båda deras gratis courtage-erbjudanden för nya kunder.
- Etoro.com/sv - alltid 0 kr i courtage på aktiehandel, oavsett kontots storlek. Etoro erbjuder även "copytrading" samt handel i valutor, CFD:s, index, råvaror osv både med & utan hävstång.
- Savr.com/sv - 30-50 % i rabatt på fondavgifter
(Minsta insättning = 100 kr).

Roliga & bra "alternativa" investeringar
- Savelend.se - låna ut pengar till privatpersoner & företag mot en fin ränta. (Minsta insättning = 500 kr).
- Sigmastocks.se - Starta ett ISK konto & låt Sigmastocks aktierobot välja ut aktier åt dig & förvalta aktieportföljen med hjälp av algoritmer. (Minsta insättning = 1 kr).

Forvaltarbrevet.com köptes 2021 av företaget Hojjo Sverige AB från grundaren av hemsidan David Wester. David har med sitt intresse för börs och finans skapat innehåll på sajten av hög kvalité. Vi har nu som målsättning att driva vidare hemsidan i samma anda och dela med oss av värdefull information om aktier, fonder och andra värdepapper.

Samarbeten på hemsidan

Vi har som målsättning att sprida vår kunskap gratis på nätet till er läsare. Vi bedriver ingen försäljning av abonnemang eller andra former av försäljning till er läsare. Vi måste ändå trots allt kunna finansiera driften av hemsidan och samarbetar därför med företag som eToro, IG, Avanza och Sigmastocks. Vi får ersättning från dessa leverantörer i de fall någon börjar använda deras tjänster. Vi har dock som policy att inte samarbeta med någon aktör som vi tycker erbjuder tjänster av sämre kvalitet. De tjänster vi rekommenderar använder vi även själva inom vårt privata liv.

Företaget bakom forvaltarbrevet.com

Hojjo Sverige AB är namnet på vårt företag och vi bedriver en verksamhet som går under begreppet affiliate-marknadsföring. Att enkelt förklara detta begrepp är att vi bedriver hemsidor med innehåll inom vårt expertisområde börs och finans. Vi får sedan ersättning från olika leverantörer när vi värvar nya kunder till deras verksamhet. Våra samarbetspartners är noga utvalda för att passa våra läsare på bästa sätt.

Vi som arbetar med hemsidan

Här kan du läsa mer om oss och vad vi gör på hemsidan forvaltarbrevet.com. Det är Joakim som skriver nytt innehåll på sajten, medans Andreas fixar med hemsidans funktion och utseende. Vi tycker det är viktigt att du som läser våra artiklar har en förståelse för vilka som skriver sajtens innehåll.

Joakim Ryttersson

Joakim Ryttersson har studerat fastighetsförmedling på Högskolan i Väst (Trollhättan) och är utbildad fastighetsmäklare sedan 2012. Joakim har också sedan tidig ålder sysslat med investeringar i aktier och fonder. Med stor passion för börs och finans vill nu Joakim dela med sig av sin erfarenhet till er läsare.

Andreas Hogmalm

Mitt namn är Andreas Hogmalm och är den som arbetar med hemsidans funktion och utseende. Förutom att fixa med webbutveckling har även jag ett par års erfarenhet av privata investeringar och det händer att även jag är inne i våra artiklar och kommer med insikter och åsikter.


Företagsuppgifter

FöretagHojjo Sverige AB
AdressYtterbyvägen 5c
Postnummer442 30 Kungälv
Org nr559122-2780
E-post[email protected]
AllabolagSe information
Hemsidawww.hojjo.se

Tips på bra hemsidor där det är helt gratis att öppna konton:
1. Etoro.com/svHandla aktier helt utan courtage, valutor, råvaror osv både med och utan hävstång.
2. Savr.com/sv | Hitta över 1 600 fonder till 30 - 50 % rabatt. Ge inte bort dyra fondavgifter till bankerna!
3. Avanza.se | Erbjuder gratis courtage för nya kunder.
4. Savelend.se | Agera bank & låna ut pengar till privatpersoner mot en fin ränta.
5. Sigmastocks.se | Öppna ISK-konto & låt deras aktierobot välja ut aktier åt dig med hjälp av algoritmer.

Vill du få nyhetsbrev?

Vi kommer inte att spamma dig. Du kommer endast få mail när vi har något riktigt intressant och värdefullt att erbjuda.