Integritetspolicy

Innan du läser artikeln - några snabba tips på bra & roliga plattformar för investeringar
Det är helt kostnadsfritt att öppna konton hos någon av aktörerna nedan.

⭐ Handla aktier, fonder & mycket mer
- Savr.com/sv 
- 30-50 % i rabatt på fondavgifter. 
(Minsta insättning = 100 kr)
- Nordnet.se
- gratis courtage-deal.
(Gäller nya konton med max 80 000 kr på)
- Etoro.com/sv
- alltid 0 kr i courtage på aktiehandel, kontots storlek spelar ingen roll. Etoro erbjuder även "copytrading" samt handel i CFD:s, digitala & vanliga valutor, index, råvaror osv både med och utan hävstång.

⭐ Roliga & bra "alternativa" investeringar
- Lendify.se 
- låna ut pengar till privatpersoner mot en fin ränta. Minsta insättning = 500 kr.
- Sigmastocks.se
- Starta ett ISK konto & låt Sigmastocks aktierobot välja ut aktier åt dig & förvalta aktieportföljen med hjälp av algoritmer. Minsta insättning = 1 kr.
- Kameo.se - Investera i fastighetsprojekt & företagslån. Välj projekt & företag att investera i på deras hemsida. Minsta insättning = 500 kr.

Det är Företaget Hojjo Sverige AB som är ansvarig för din integritet och säkerhet när du besöker webbplatsen forvaltarbrevet.com. Vi arbetar enbart med personliga uppgifter för att förbättra sajten och skapa en bättre användarupplevelse. Vi kan också behöva använda personlig information i de fall du lämnar en kommentar på vår webbplats, eller ifall du själv väljer att kontakta oss via vårt kontaktformulär. Hojjo Sverige AB tar fullständigt ansvar att följa personuppgiftslagen vad gäller hantering av personuppgifter. Du hittar våra fullständiga kontaktuppgifter längst ner på sajten ifall du har frågor angående din integritet eller säkerhet.

Vad är personuppgifter?

Den information som vi kan samla in på denna webbplats och härleda till en levande individ faller under personuppgifter. Exempel på personuppgifter är foto, namn, postadress, personnummer eller en e-postadress som går att spåra till en fysisk individ. Det finns också tillfällen där cookies, IP-adresser och elektronisk identitet (ex. gravatar) kan falla under personuppgift om det går att spåra denna information till en individ. Vi arbetar aktivt med att skydda användare på vår sajt genom att inte visa bilder på kommentarer och radera eventuella efternamn som vissa besökare skriver in medvetet eller av misstag.

Längst ner på denna sida hittar du uppgifter om företaget som ansvarar för personuppgifter på denna webbplats. Det är bara att kontakta oss ifall du vill radera information som ligger publicerad på denna webbplats.

Hur vi arbetar med personuppgifter

Vi arbetar inte aktivt med att samla in personliga uppgifter när du besöker webbplatsen forvaltarbrevet.com. Den personliga information som synliggörs på sajten är via kommentarer som du självmant lämnar i kommentarsfältet. Vi har dock som policy att radera eventuella efternamn som våra besökare lämnar i kommentaren. Din personliga information kommer vi också bli tvungna att hantera ifall du självmant väljer att kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via vår e-post. Genom att kommentera eller kontakta oss via kontaktformulär eller via mejl så samtycker du till att vi hanterar dina personliga uppgifter i form av namn och IP-adress som lagras vid kontakt.

Anonym användardata på forvaltarbrevet.com

Vi arbetar med analysverktyget Google Analytics för att bättre förstå hur våra besökare använder vår hemsida. Vi kan genom Google Analytics ta del av uppgifter som geografisk position, operativsystem, webbläsare, samt att vi också kan se vilket ip-nummer besökaren har ifall användaren inte valt att stänga av denna funktion i datorn. Vi kan också genom analysverktyget Analytics samla in statistik på hur ditt användarbetende ser ut när du besöker vår webbplats. Här får vi uppgifter om bland annat vilka sidor besökaren varit på samt under hur lång tid.

Alla dessa analyser från Google Analytics kan dock inte spåras till dig som individ. Denna information faller därför inte under personuppgiftslagen.

Vi använder enbart cookies genom att förbättra användarvänlighet på forvaltarbrevet.com och genom detta skapa en bättre hemsida till våra besökare. Vi vill genom sparade cookies förenkla ditt nästa besök genom att spara inställningar, så att du slipper fylla i formulär och andra fält vid ditt nästa besök.

Användarinformation och data hanteras säkert 

Vi kommer inte att spara dina uppgifter längre än nödvändigt. Vi kommer att avidentifiera och radera dina personliga uppgifter fort vi inte har nytta av dessa för ändamålet. Vi kommer heller inte att dela personuppgifter eller användarinformation till någon tredje part.

Hantera din personliga information

Du som besöker vår webbplats forvaltarbrevet.com har fullständig rättighet att radera eller korrigera dina personliga uppgifter som ligger sparad hos oss. Du har givetvis full rättighet att ändra något eller be oss ta bort personliga uppgifter utan någon kostnad. Du kan använda vårt kontaktformulär ifall du har funderingar om dina personliga uppgifter eller vill ha dessa raderade eller justerade.

Annonsering på forvaltarbrevet.com

På forvaltarbrevet.com sker annonsering och marknadsföring genom affiliatemarknadsföring och direktsamarbete med vissa företag. Vi samarbetar med Adrecord AB, Adtraction Marketing AB och Adservice Scandinavia AB för att ta del av deras affiliateprogram med olika företag.

Läs mer om vad affiliate­marknadsföring innebär på Adtraction.com.

Cookies

Cookie är en textfil som en webbplats sparar på användarens dator. Cookies används på de flesta hemsidor för att ge en bättre användarupplevelse och ge besökaren tillgång till viktiga funktioner. Ett företag kan också använda dina cookies för att bättre förstå hur du använder deras hemsida. Det kan vara genom att använda verktyg som mäter användarbetende som Google Analytics eller Hotjar. Det är också vanligt att man samlar in cookies för att optimera sin annonsering via Google ADS eller Facebook ADS.

Läs vår policy om cookies för ytterligare information om hur vi arbetar med detta.

Personuppgiftsansvarig

Hojjo Sverige AB
Organisationsnummer: 559122-2780
Gatuadress: Ytterbyvägen 5c
Postadress: 442 30 Kungälv
Sverige

E-post: [email protected]

Integritetspolicy uppdaterad: 2021-09-01.

Fyra bra och roliga hemsidor där det är helt gratis att öppna konton:
1. Etoro.com/svHandla aktier (utan courtage), digitala & vanliga valutor , råvaror osv både med och utan hävstång.
2. Savr.com/sv | Hitta över 1 600 fonder till 30 - 50 % rabatt. Ge inte bort dyra fondavgifter till bankerna!
3. Nordnet.se | erbjuder en gratis courtage-deal för nya konton med max 80 000 kr på.
4. Lendify.se | Agera bank & låna ut pengar till privatpersoner mot en fin ränta.
5. Sigmastocks.se | Öppna ISK-konto & låt deras aktierobot välja ut aktier åt dig med hjälp av algoritmer.
6. Kameo.se | Investera i fastighetsprojekt & företagslån.