Enorm potential i BioArctic

💡 Några snabba tips innan du läser:
Det är helt kostnadsfritt att öppna konton hos alla aktörerna nedan.

Handla aktier, fonder & mycket mer
- Avanza.se & Nordnet.se - Utnyttja båda deras gratis courtage-erbjudanden för nya kunder.
- Etoro.com/sv - alltid 0 kr i courtage på aktiehandel, oavsett kontots storlek. Etoro erbjuder även "copytrading" samt handel i valutor, CFD:s, index, råvaror osv både med & utan hävstång.
- Savr.com/sv - 30-50 % i rabatt på fondavgifter
(Minsta insättning = 100 kr).

Roliga & bra "alternativa" investeringar
- Savelend.se - låna ut pengar till privatpersoner & företag mot en fin ränta. (Minsta insättning = 500 kr).
- Sigmastocks.se - Starta ett ISK konto & låt Sigmastocks aktierobot välja ut aktier åt dig & förvalta aktieportföljen med hjälp av algoritmer. (Minsta insättning = 1 kr).

Enorm potential i BioArctic

I Torsdag, 20e september deltog förvaltarna Susanna Urdmark och Mattias Häggblom i EFN-börslunch för att prata om läkemedel. En aktie som diskuterades var Bio Arctic. Mattias menar att potentialen i Bio Arctic är väldigt stor. Enligt en undersökning som analysfirman ISI evercore genomförde estimerar dom att värdet av en antikropp mot Alzheimer’s kan vara upp mot 26 miljarder dollar på 10 år sikt. Vidare menar Mattias att Alzheimer’s är en av dom sista folksjukdomarna vi har kvar och därför är potentialen väldigt stor för det här läkemedlet.

Båda förvaltarna är dock fortfarande noga med att poängtera att det fortfarande är mycket oklart hur det här kommer sluta och inväntar vidare data som släpps på en konferens i Barcelona slutet av oktober.

För löpande uppdateringar från förvaltarbrevet, följ oss på Twitter eller Facebook

Foto av författare
Joakim Ryttersson har mångårig erfarenhet bakom sig vad gäller investeringar i aktier, fonder och andra värdepapper. Joakim vill via denna hemsida sprida kunskap om investeringar och vad man ska tänka på för att bli en bättre investerare.

2 tankar på “Enorm potential i BioArctic”

Kommentarer är stängda.

Vill du få nyhetsbrev?

Vi kommer inte att spamma dig. Du kommer endast få mail när vi har något riktigt intressant och värdefullt att erbjuda.